Comunitat Valenciana

Ferri (Compromís): "Císcar i Gascó estan desacreditats per la seua implicació en les contractacions 'zombies' de Ciegsa"

  • El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha advertit este divendres que tant els diputats autonòmics del PP José Císcar i Beatriz Gascó "estan desacreditats per la seua implicació en les contractacions 'zombies' de Ciegsa", l'empresa pública de construcció de centres educatius de l'anterior Consell 'popular'.
Fran Ferri
Fran Ferri
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Fran Ferri

En un comunicat, Ferri ha valorat així un informe aportat per l'Advocacia de la Generalitat al jutjat que s'ocupa de la peça separada de Ciegsa dins del cas Imelsa, en el qual apareixen els noms dels dos parlamentaris: Císcar, per contractar una persona que no anaven a treballar durant la seua etapa com a conseller, i Gascó, per ser una de les suposades treballadores contractades i que mai va desenvolupar el seu treball allí.

Per al síndic de la coalició, "és molt destacable el fet que els membres del PP actual seguisquen veient-se involucrats en els casos de corrupció que s'arrosseguen de les legislatures passades".

Ha destacat sobre este tema que "pel que sembla, Císcar va ser el responsable, quan era conseller d'Educació, de la contractació de treballadors zombies a Ciegsa, que cobraven d'esta empresa pública sense treballar allí realment".

"Estem parlant d'un frau en les contractacions que ens va costar a tots els valencians més de dos milions d'euros, una xifra que seguim sumant en el compte del saqueig de les arques públiques perpetrat durant la gestió del PP", ha afegit.

Ferri ha ressaltat que, a més de Císcar, també apareix en este informe l'actual portaveu d'Educació del PP en el parlament valencià, Beatriz Gascó, qui ha recordat que "ja va mentir en la Comissió d'Investigació de les Corts, preguntada sobre la seua contractació en Ciegsa com a telefonista, un lloc de treball al que mai va acudir, la qual cosa es va negar a reconéixer i que este informe corrobora".

Per tot açò, el portaveu de Compromís considera que l'informe "confirma la nul·la regeneració del PP" perquè "segueixen en primera línia els responsables de l'etapa més negra del nostre autogovern".

BONIG, "INCAPAÇ DE TRENCAR AMB EL LLEGAT CORRUPTE"

Mentre, ha denunciat que "Isabel Bonig -líder del PPCV- ha sigut incapaç de trencar amb el llegat corrupte del seu partit, començant pel fet que ella mateix formava part d'aquell govern sota el qual es va produir el gran saqueig ara investigat en multitud de causes judicials".

"Císcar i Gascó estan desacreditats per a seguir exercint les seues funcions en el parlament valencià, però a més exigim que tant en este cas de corrupció com en la resta els responsables retornen tots els diners robats als valencians i valencianes", ha conclòs el síndic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento