Comunitat Valenciana

Oltra exigeix que el Congrés tramite ja la reforma de l'Estatut perquè "ja està bé que riguen en la nostra cara"

  • La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha exigit este divendres que el Congrés dels Diputats debata ja la reforma de l'Estatut d'Autonomia valencià, que porta 41 ajornaments, perquè "ja està bé que riguen en la nostra cara".
Mónica Oltra
Mónica Oltra
TWITTER MÓNICA OLTRA
Mónica Oltra

Oltra, en la roda de premsa posterior al Ple del Consell, ha assenyalat que el Govern valencià "recolza" la iniciativa del president de les Corts Valencianes, Enric Morera, que ha remès un escrit a la Mesa del Congrés per a sol·licitar que s'agilitze el debat de la reforma de l'Estatut, pendent des de 2011, després d'haver-se donat prioritat a l'Estatut canari.

En eixe sentit, ha assenyalat que li pareix "molt bé" que els canaris tinguen el seu Estatut però "no pot ser que en les negociacions partidistes" del president del Govern, Mariano Rajoy, per a "apanyar-se" els seus pressupostos "done l'avantatge a uns per damunt dels quals cronològicament estem esperant".

Sobre este tema, Oltra ha recalcat que el debat de l'Estatut porta "no un ni dos, sinó 41 ajornaments". "Ja està bé, no es pot funcionar així, no és tolerable esta burla, pareix que riguen en la nostra cara", ha subratllat.

"Si poden tramitar un també poden tramitar l'altra, jo no dic que no tramiten la dels canaris, però que treballen un poc més les seues senyories i el nostre també, que ja hem tingut suficient paciència", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento