Comunitat Valenciana

Puig: "No anem a admetre en cap concepte dilacions en el finançament i que no es parle de deute històric"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha advertit este dijous que el Consell "no va a admetre en cap concepte les dilacions" que s'estan plantejat en la reforma del sistema de finançament autonòmic ni que en les negociacions no s'aborde el deute històric.
Ximo Puig
Ximo Puig
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Ximo Puig

Puig, després de presidir la reunió de la Taula de Diàleg Social de la Comunitat Valenciana, ha recalcat, davant la reunió del comité tècnic del Consell de Política Fiscal i Financera que se celebra este dijous, que no toleraran "més dilacions" ja que la reforma "ha de culminar el pròxim any".

Així mateix, ha destacat que el diàleg social va permetre una convocatòria "massiva" i "unitària" de la Comunitat Valenciana per a exigir un finançament just amb la celebració d'una manifestació el passat 18 de novembre i eixa unitat "ens ajuda en estos moments de negociació".

Puig ha admès que la negociació és "complicada" però ha insistit que "no s'admetrà en cap concepte ni les dilacions ni que no es parle de tot el que cal parlar com és el deute històric, de la compensació en diferit o com es vullga cridar", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento