Comunitat Valenciana

Ximo Puig sobre la proposta d'Iceta: "Després del 21-D cal transitar pel diàleg per suturar la fractura"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, respecte a la proposta del candidat del PSC a la Generalitat catalana, Miquel Iceta, a favor de demanar l'indult per als dirigents sobiranistes a la presó, ha recalcat: "Que a ningú li càpiga el menor dubte que a partir del dia 21 de desembre cal transitar per l'espai del diàleg per després suturar la fractura enorme que s'ha produït en l'àmbit emocional i polític".
Ximo Puig
Ximo Puig
EUROPA PRESS
Ximo Puig

Puig, després de presidir la reunió de la Taula de Diàleg Social de la Comunitat Valenciana, ha contestat així preguntat per la divisió del PSOE davant la posició d'Iceta, a favor de demanar l'indult.

Sobre aquest tema, ha mostrat el seu "respecte" a "l'opinió de qualsevol representant polític" a Catalunya, però ha recalcat que després de les eleccions catalanes "cal transitar per l'espai del diàleg per després suturar la fractura enorme que s'ha produït en l'àmbit emocional i polític".

A més, ha recalcat que Catalunya és "molt important" per a Espanya i per a la Comunitat Valenciana ja que es mantenen unes relacions "preferencials" i es necessita "reconstruir molts ponts que s'han dinamitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento