Comunitat Valenciana

La Pamela de Valdés inicia el trasllat a La Marina de València, on quedarà instal·lada definitivament al gener

  • L'escultura 'La Pamela' de Manolo Valdés -adquirida per la Fundació Hortensia Herrero després d'una votació popular i cedida a la ciutat- ha iniciat ja el seu trasllat des de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, on s'ha exhibit temporalment al costat d'altres cinc obres, fins a La Marina de València, on quedarà instal·lada definitivament el pròxim mes de gener.
Comença el trasllat de la Pamela de Manolo Valdés a la Marina de València
Comença el trasllat de la Pamela de Manolo Valdés a la Marina de València
FUNDACIÓN HORTENSIA HERRERO
Comença el trasllat de la Pamela de Manolo Valdés a la Marina de València

La Fundació Hortensia Herrero va ser l'encarregada de sufragar-la i la seua presidenta, Hortensia Herrero, es va comprometre a adquirir una d'elles i cedir-li-la a la ciutat de València. Per a triar la guanyadora es va convocar una votació entre els visitants de la mostra. Després de dos mesos i mig en els quals van estar obertes les urnes, La Pamela va rebre 12.855 dels més de 41.500 vots registrats, ha recordat l'entitat a través d'un comunicat.

La figura, que se situarà sobre una peanya de ciment, mirarà al mar. "És una obra per a ser contemplada amb una perspectiva de 360 graus. D'esta forma reflecteix millor la seua connexió amb el mar", destaca.

"INTEGRADA EN EL PAISATGE"

L'escultura va a ser accessible al públic. Situar-la sobre una determinada altura respon tant l'objectiu d'assegurar el seu estat de conservació com a la pròpia protecció dels visitants.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento