Detingut a Alacant un home per abandonar una coneguda quan patia un infart que li va causar la mort
Detingut a Alacant un home per abandonar una coneguda quan patia un infart que li va causar la mort ARCHIVO

Segons ha informat la Policia, a l'arrestat, de 58 anys i que va ser detingut este dilluns, se li investiga per un delicte d'omissió del deure socórrec. Una telefonada al 091 va ser la que va alertar la Policia sobre l'aparició d'una dona morta en l'interior d'un vehicle en la zona del cementeri.

La investigació va començar el divendres després de la telefonada rebuda en la Sala Operativa del 091 de la Policia Nacional a Alacant, on s'alertava de l'aparició del cos. Immediatament, es va fer càrrec de la investigació el grup d'homicidis de la Brigada de Policia Judicial d'Alacant.

A pesar que li mort es va produir a conseqüència d'una aturada cardíaca, els agents van concretar que la dona es trobava en companyia d'un home quan va patir l'atac, per la qual cosa van centrar la investigació a esbrinar la identitat del subjecte.

Als pocs dies, els investigadors van esbrinar la identitat del detingut, un home de 58 anys i conegut de la morta que es trobava al costat d'ella en el moment que va patir l'atac cardíac, i que lluny d'avisar els serveis sanitaris es va marxar del lloc "sense prestar cap tipus d'ajuda", segons la Policia.

La Policia va citar l'home en la Comissaria Provincial d'Alacant on va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'omissió del deure de socors.

Consulta aquí más noticias de Alacant.