Una mare i la seva filla donen a llum el mateix dia

Es tracta de dues nenes de 4,5 i 2,9 quilos. El part es va produir amb hores de diferència a l’Hospital del Mar. Les dues progenitores tenen 40 i 24 anys.
Una mare i una filla van donar a llum, totes dues, ahir, a l’Hospital del Mar. És un fet que posarà a prova les estadístiques. Primer, perquè és poc comú que els embarassos d’una mare i la seva filla puguin coincidir, sobretot, per la diferència d’edat (tot i que no és un problema insalvable). I segon, pel fet que els dos parts s’hagin produït el mateix dia, amb molt poc temps de diferència l’un de l’altre.La mare té 40 anys. La filla, 24. Les dues comparteixen habitació i es troben en bon estat de salut.

La mare va ingressar per la matinada i després es va produir el part, per cesària. La dona va tenir una nena de 4,5 quilos, segons van explicar a 20 minutos fonts hospitalàries. La filla va ingressar a les 9 h del matí i va donar a llum poques hores després, en aquest cas, de manera natural. El segon naixement també va ser una nena. Va pesar 2,9 quilos. Avui és previst que es donin més detalls. Curiosament, la tia té la mateixa edat que la neboda, i les dues germanes, estan separades per gairebé una generació.

77.000 naixements l’any

Cada any, neixen a Catalunya uns 77.000 bebès. La xifra ha anat creixent els darrers deu anys, gràcies a l’arribada al període de fertilitat de l’anomenat baby boom i pels costums demogràfics dels nouvinguts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento