Comunitat Valenciana

Detinguda una parella a Elx que portava 100 grams d'heroïna en el capçó del seu bebé

  • La Unitat de Prevenció i Reacció de la Comissaria Local d'Elx (Alacant) ha detingut en un control a un matrimoni que viatjava en el seu vehicle i que va llançar per la finestreta més de 100 grams d'heroïna ocults en el gorrito del seu bebé.
Control de la Policia Nacional
Control de la Policia Nacional
CNP
Control de la Policia Nacional

Segons la Comissaria provincial, la intervenció es va produir quan el Grup de la Brigada de Seguretat Ciutadana va establir, en prevenció de la delinqüència, un dispositiu estàtic de control en la carretera que uneix Alacant amb Elx.

Un dels agents que realitzava les tasques d'observació i vigilància sobre els vehicles que anaven a travessar el control, va veure com un turisme ralentia la seua marxa a uns 50 metres del mateix i llançava per la finestreta un objecte de color rosa.

Els arrestats, pensant que la seua maniobra no havia sigut observada pels agents, van continuar en direcció al control i els policies van detindre el seu cotxe en la zona segura del mateix. Amb el vehicle detingut i sense perdre en cap moment de vista l'objecte llançat, el policia que va veure la maniobra es va acostar i ho va arreplegar del sòl, adonant-se in situ que l'objecte llançat resultava ser el capçó del bebé que viatjava amb el matrimoni, que contenia en el seu interior un paquet amb més de 100 de grams d'heroïna.

En tractar-se d'una quantitat "molt notòria" d'esta substancia estupefaent es va procedir a la detenció de matrimoni i es va localitzar a un familiar perquè es fera càrrec del fill dels arrestats.

La parella de nacionalitat espanyola van ser acusats d'un delicte contra la salut pública i van passar a la disposició del Jutjat de Guàrdia que va decretar el seu immediat ingrés a la presó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento