Comunitat Valenciana

Gómez (PSPV) nega "incoherència" en el PSPV davant la V-21 i defèn un projecte que respecte l'horta

  • La primera tinent d'alcalde en l'Ajuntament de València i portaveu del PSPV, Sandra Gómez, ha negat este divendres "incoherència" en el si d'esta formació respecte al projecte d'ampliació de l'autovia V-21 a la seua entrada a la ciutat i ha destacat que els socialistes defenen una actuació que "tinga en compte els criteris de sostenibilitat i d'impacte ambiental" en favor d'"un entorn protegit com és l'horta".
La portaveu socialista y primera tinent d'alcalde, Sandra Gómez
La portaveu socialista y primera tinent d'alcalde, Sandra Gómez
Europa Press
La portaveu socialista y primera tinent d'alcalde, Sandra Gómez

Gómez s'ha pronunciat d'esta manera, abans d'assistir a l'entrega de premis del XXII Certamen de Targetes de Nadal elaborades en els centres ocupacionals municipals, preguntada per l'abstenció del PSPV en les Corts, en la sessió plenària d'este dijous, davant una iniciativa de Podem que va recolzar Compromís i que demanava la paralització de l'obra d'ampliació de la V-21 a tres carrils del tram Carraixet-València. La iniciativa va ser rebutjada amb els vots de PP i Cs.

Els socialistes en l'Ajuntament de València, van recolzar recentment en el ple del consistori, al costat dels seus socis en el govern local, Compromís i València en Comú, una moció conjunta d'este executiu per a instar el Govern central a modificar l'actual projecte per a dur a terme l'ampliació però amb menor afecció als terrenys d'horta contigus. Així mateix, el consistori demanava que el Ministeri de Foment mantinga la inversió prevista per a València.

"No hi ha cap incoherència per part del PSPV", ha subratllat Sandra Gómez, que ha comentat que "els mecanismes de negociació i de confecció dels textos i de les propostes d'acord en les Corts Valencianes són diferents als de l'Ajuntament de València".

"ELS MÉS COHERENTS"

"Nosaltres som els que estem sent més coherents perquè la proposta que es va aprovar en les Corts no obeïx a l'esperit de la qual es va aprovar en l'Ajuntament de València", ha subratllat la responsable municipal.

Així, Gómez ha assegurat que l'acordada en el consistori va ser "una proposta negociada, parlada i acordada pels tres grups polítics del govern", mentre que "en les Corts era una proposta de Podem que no estava parlada" i per a la qual "no es va acceptar una proposta d'esmena que es va presentar per part d'un altre grup polític i que arreplegava l'esperit del que s'està parlant" en l'Ajuntament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento