Comunitat Valenciana

Els hostelers de València presenten una guia online amb menus per a celebrar el Nadal

  • Es tracta d'una guia online de 200 pàgines que arreplega l'oferta de València i capital i d'altres localitat.
  • Es podrà consultar i descarregar en la pàgina web www.fehv.es i en les xarxes socials de l'entitat.
  • Els preus se situen entre els 12 euros de les propostes més econòmiques fins als 125 euros d'alguns menús de Nit de cap d'any.
Restaurante
Restaurante
LA GULATECA
Restaurante

El 'Catàleg d'Hivern' de la Federació d'Hosteleria de València (FEHV) recopila un total de 142 menús nadalencs i de menjars i sopars d'empresa de 40 restaurants de la capital i localitats de la província, amb preus que van dels 12 als 125 euros.

Es tracta d'una guia online de 200 pàgines que arreplega l'oferta de València i capital i localitats com Meliana, Alboraia, La Canyada-Paterna, Catarroja, Beniparrell, Nàquera, Cullera i Tavernes Blanques, d'establiments associats a la FEHV, informa l'organització empresarial en un comunicat.

Entre els plats i productes populars que es poden trobar en les 142 propostes gastronòmiques. Els preus se situen entre els 12 euros de les propostes més econòmiques fins als 125 euros d'alguns menús de Nit de cap d'any, alguns d'ells coronats amb barra lliure de beguda i festa amb DJ. Açò sí, la majoria de menús oscil·la entre els 20 i els 40 euros per persona.

Referència per als usuaris

El Catàleg d'Hivern de la Federació d'Hosteleria de València arriba este Nadal a la seua sisena edició. Es podrà consultar i descarregar en la pàgina web www.fehv.es i en les xarxes socials de l'entitat.

Este manual de consulta s'ha convertit en un clàssic d'estes dates i una referència per als usuaris que, durant el mes de desembre, tenen pensat organitzar els clàssics dinars o sopars d'empresa o les tradicionals reunions familiars amb motiu de les festes nadalenques.

Com cada any, en l'elaboració de la publicació també han participat la Confederació Empresarial d'Hoteleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (Conhostur) i l'Agència Valenciana de Turisme de la Generalitat. La iniciativa forma part de les accions conjuntes de promoció gastronòmica realitzades durant tot l'any.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento