Comunitat Valenciana

Detingut després de donar una palissa a la seua parella que va morir en l'hospital a Guadassuar (València)

  • VALÈNCIA, 1 (EUROPA PRESS)

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un home de 40 anys després de presumptament donar una palissa a la seua parella, de 43, a Guadassuar (València), que va morir després en un centre hospitalari. L'autòpsia haurà de determinar si va morir a causa dels colps, segons han confirmat fonts de la investigació.

L'agressió es va produir sobre les 20.00 hores d'este dijous en la localitat valenciana de Guadassuar, en una vivenda del carrer Nou, a l'altura del número 41. En arribar els agents, la dona estava conscient però va morir després de ser ingressada en l'hospital.

Ara, l'autòpsia haurà de determinar si la dona va morir a conseqüència de l'agressió o d'una dolència prèvia. Els dos eren de nacionalitat romanesa.

Va ser un veí el que va alertar la Policia que estava escoltant una baralla entre la parella, segons han informat a Europa Press fonts municipals, que han concretat que no els consta que hi haguera problemes previs entre tots dos.

La vivenda en la qual van tindre lloc els fets es troba en estos moments precintada, i l'Ajuntament té previst llegir esta vesprada un manifest per les víctimes de violència de gènere.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento