Comunitat Valenciana

Ribó destaca el descens dels nivells de contaminació i confia a desactivar este divendres el protocol

  • L'alcalde de València, Joan Ribó, ha destacat este dijous el descens dels nivells de contaminació registrats en els últims dies en la ciutat, que van portar a activar el protocol de mesures enfront de l'alta contaminació per PM10 i a elevar-ho de l'episodi tipus 1 al 2, i ha confiat que este divendres puga desactivar-se.

Ribó s'ha pronunciat d'esta manera després de la visita realitzada al Tribunal de les Aigües coincidint amb la commemoració del primer aniversari de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, preguntat pels nivells de contaminació de la ciutat després de la pluja d'este dimecres i pel protocol activat la passada setmana.

El primer edil ha assenyalat que la situació "ha millorat" després de les precipitacions i ha comentat que este matí ha parlat d'este assumpte amb la regidora de Medi ambient, Pilar Soriano. Així, ha apuntat que han constatat que "portem un dia amb dades perfectament normals" i que este dijous "les dades també són perfectament normals".

"Celebre que el canvi de condicions mediambientals ens haja permès" millorar la situació, ha dit Ribó, que ha apuntat que "en principi, demà, amb quasi total seguretat els protocols, el nivell 2, desapareixeran de la ciutat perquè ja no tenim eixe problema".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento