Comunitat Valenciana

Demanen la retirada de cartells per a un sopar d'un sindicat de policies i bombers de València per "masclistes"

  • VALÈNCIA, 30 (EUROPA PRESS)
Demanen la retirada d'estos cartells per masclistes
Demanen la retirada d'estos cartells per masclistes
REMITIDA/EP
Demanen la retirada d'estos cartells per masclistes

La regidora de Protecció Ciutadana en l'Ajuntament de València, Anaïs Menguzzato, ha demanat este dijous que es retiren els cartells amb imatges "molt desafortunades i masclistes" que el Sindicat Professional de Policies Locals i Bombers (SPPLB) ha publicat per a anunciar un sopar este divendres.

Menguzzato ha destacat que "en la Policia Local de València no cap este tipus de manifestacions" i ha considerat que estos agents "han de donar exemple en la seua lluita per la igualtat". Ha dit que "afortunadament" açò és "el que fa la majoria" però ha lamentat que "un dels sindicats haja mostrat en els seus cartells imatges que són molt desafortunades i masclistes".

La responsable municipal ha sol·licitat la "retirada" dels cartells i ha instat el SPPLB a "disculpar-se, en general, amb les dones" i, "especialment, amb les dones policia, que són professionals i no l'entreteniment de ningú com li les representa en eixes imatges".

"COMPROMÍS" DE L'AJUNTAMENT CONTRA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Anaïs Menguzzato ha subratllat el "compromís" de l'equip de govern de l'Ajuntament de València, conformat per Compromís, PSPV i València en Comú, i el seu "en la lluita contra el masclisme i la violència de gènere".

L'edil ha agregat que la Comissió d'Igualtat de la ciutat serà també la que "estudie les mesures oportunes que considere" adoptar enfront dels cartells emesos pel citat sindicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento