Comunitat Valenciana

La producció de motors de Ford Almussafes para el Canadà preveu acabar amb l'ERO rotatori

  • Per a mantindre en el temps esta plantilla, caldrà fer encara "més del doble" de 100.000 motors, ha advertit el secretari general d'UGT-Ford.
  • Era una cosa amb la qual ja comptaven per a donar per finalitzat l'ERO rotatori que afecta a 360 treballadors, explica el portaveu del sindicat majoritari.
  • El llançament del motor serà el 9 d'abril de 2018, encara que la producció ja es troba en fase de proves des d'octubre d'enguany.
Planta de Ford Almussafes
Planta de Ford Almussafes
EUROPA PRESS
Planta de Ford Almussafes

La producció de 100.000 motors Maverick en la planta de Ford Almussafes per a la factoria d'Oakwille (Canadà), amb destinació al mercat nord-americà, preveu acabar amb l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) temporal que afecta 360 treballadors i recuperar el segon torn. No obstant açò, per a mantindre en el temps esta plantilla, caldrà fer encara "més del doble" de 100.000 motors, ha advertit el secretari general d'UGT-Ford, Carlos Faubel, en declaracions a Europa Press.

El representant del sindicat majoritari en la factoria valenciana ha realitzat estes declaracions després que el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, anunciara este dimarts, durant la seua visita a la planta de Ford en Oakwille (Canadà), que la d'Almussafes proveirà de 100.000 motors a esta planta amb destinació al mercat nord-americà.

Per a Fabuel, este anunci s'emmarca dins de la "normalitat" i era una cosa amb la qual ja comptaven per a donar per finalitzat l'ERO rotatori en la companyia valenciana.

Segons les previsions, la factoria d'Almussafes fabricarà al voltant de 1.500 motors diaris del model Maverick -en l'actualitat fa 740-, que aniran majoritàriament destinats als mercats del Canadà i els Estats Units. El llançament del motor serà el 9 d'abril de 2018, encara que la producció ja es troba en fase de proves des d'octubre d'enguany.

Un dels models que es produeixen en l'actualitat en esta planta és el Ford Edge, un tot terreny al que anirà destinat el nou motor Maverick que començarà a fabricar-se en sèrie a partir d'abril de 2018 en la factoria de Ford Almussafes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento