Comunitat Valenciana

L'aire càlid i la nuvolositat nocturna fan pujar les temperatures amb mínimes al voltant dels 3,5 graus

  • La presència d'aire més càlid i la nuvolositat nocturna han fet pujar este dimarts les temperatures mínimes a la Comunitat Valenciana, que s'han situat en una mitjana de 3,5 graus centígrads i que han sigut més altes que les d'este dilluns, segons la informació facilitada per l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
Mapa de precipitacions
Mapa de precipitacions
AEMET
Mapa de precipitacions

Així, ha indicat que les mínimes han sigut a Vilafranca (Castelló) de -3,2 graus, a Ademús (València) de -2,8 graus, a Castellfort (Castelló) de 0 graus, a Utiel (València) de 1.4 graus, a Morella (Castelló) de 3.3 graus, en la ciutat de Castelló de 6.9 graus, en la de València de 8.7 graus, a Elx (Alacant) de 9.5 graus i en la ciutat d'Alacant d'11.1 graus.

L'Agència Estatal de Meteorologia ha assenyalat que a partir d'este dimecres s'espera que comence a entrar aire fred a la Comunitat Valenciana encara que ha apuntat que la nuvolositat impedirà que les mínimes siguen molt baixes. Així, ha ressaltat que el descens de les temperatures mínimes es notarà a partir del pròxim dijous i anirà progressant fins al diumenge.

Per a este dimecres s'espera que en esta autonomia el cel romanga nuvolós o cobert i que es produïsquen precipitacions en la mitat sud que seran probables en la resta del territori.

L'Aemet ha comentat que este mes de novembre a penes ha plogut i que ho va fer molt poc a l'octubre, per la qual cosa ha afirmat que les d'este dimecres seran les precipitacions més o menys generals que es registren a la Comunitat Valenciana des del passat 18 d'octubre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento