Un home acusat de matar el seu pare en Real de Gandia: "Vaig beure cassalla i vi. No sé el que vaig fer"

  • Un home acusat de matar el seu pare en la localitat valenciana de Real de Gandia al juny de 2016 ha manifestat al tribunal que eixe dia havia begut molt, "cassalla i vi", i que no recordava pràcticament res: "Em va agafar del coll i em volia tirar. Jo no sé el que vaig fer".
Ciutat de la Justícia
Ciutat de la Justícia
EUROPA PRESS

La Fiscalia demana per a este home la pena de 14 anys de presó per un delicte d'assassinat amb la circumstància agreujant de parentiu i traïdoria, i l'atenuant d'embriaguesa, mentre que la seua defensa sol·licita la lliure absolució.

L'home s'ha assegut este dilluns davant un jurat popular en l'Audiència de València i ha assegurat que mantenia una "bona relació" amb el seu pare i que no recorda res del que va passar quan este va morir. Ha narrat que ell vivia a Mallorca i va decidir anar un cap de setmana a Gandia.

No va avisar el seu pare que havia tornat al municipi, malgrat que ell residia en Real de Gandia. Així, el dia dels fets, va quedar amb varis dels seus amics i va estar bevent "cassalla i vi", ha especificat. No obstant açò, ha puntualitzat que en la seua vida quotidiana no sol beure ni pren drogues, i ha agregat que és molt esportista: "Faig exercici tots els dies i no estic acostumat a beure. Faig cinc dies natació i altres dos isc a córrer", ha concretat.

El dia dels fets va estar en primer lloc a casa d'un amic i després va agafar la moto per a traslladar-se a Real de Gandia i quedar amb un altre. Com no va poder veure a esta persona, es va ficar en un bar i va continuar bevent, encara que no recorda quant.

Seguidament es va traslladar fins al domicili del seu pare -viudo-: "Jo no pensava anar a veure-ho. Em van dir que em van acompanyar, jo no ho recorde perquè anava en mal estat. No record com vaig entrar en la vivenda ni com vaig pujar. Supose que vaig cridar el timbre i el meu pare em va obrir", ha exposat.

"M'acorde que el meu pare estava molest, imagine que per com anava, per la beguda", ha dit, per a agregar que després li va agafar del coll i li va dir que no volia veure-li allí i que se n'anara de casa. "Em va agafar del coll i em volia tirar. Jo no sé el que vaig fer", ha explicat.

Així, ha afirmat que no s'acorda de si van discutir o es van colpejar. El seu següent record és que algú li va dir que ja estava bé i que "tot havia acabat". "Calma't, em van dir", ha indicat.

Després té la imatge que arribara la Guàrdia Civil fins al lloc de l'incident, que li posaren les esposes i li pujaren en el vehicle. "La Guàrdia Civil em va explicar el que havia passat i jo no donava crèdit", ha manifestat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento