Expojove se celebrarà enguany en una gran cuina i espais de productes frescos

  • L'Ajuntament ha triat la temàtica culinària coincidint amb la Capitalitat Mundial de l'Alimentació Sostenible que ostenta enguany València.
  • Se celebrarà en Fira València del 26 de desembre al 4 de gener amb el lema 'nyam' i disposarà d'un pressupost de 400.000 euros.
  • Ocuparà una superfície de 12.000 metres quadrats i acollirà més de 15 tallers, un gran laberint i més de 15 espectacles diaris en sis espais diferents.
Fuset, en el centre, durant la presentació d'Expojove 2017-2018 'Nyam'
Fuset, en el centre, durant la presentació d'Expojove 2017-2018 'Nyam'
Europa Press

Expojove, la fira d'oci infantil i juvenil que cada any organitza l'Ajuntament de València coincidint amb el Nadal, se celebrarà enguany en una gran cuina com a "escenari principal" i en espais de productes frescos -la granja, la muntanya, l'horta, el bosc i l'Albufera i el mar- com a "àrees complementàries" amb la finalitat de conscienciar als menors i a les seues famílies en favor d'una alimentació saludable i sostenible.

El certamen, que se celebra un any més en les instal·lacions de Fira València del 26 de desembre al 4 de gener, es durà a terme en esta ocasió amb el lema 'nyam!'. La fira, per a la qual l'administració local ha destinat un pressupost de 400.000 euros, ocuparà una superfície de 12.000 metres quadrats i acollirà més de 15 tallers, un gran laberint i més de 15 espectacles diaris en sis espais diferents.

Així ho ha anunciat este dilluns el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, que ha presentat Expojove 2017-2018 en roda de premsa acompanyat per dos dels animadors que participaran en el certamen. Tots ells han comparegut abillats amb capell de cuiner i davantal i proveïts d'accessoris de cuina atenent al lema de la fira i al fet que s'ha triat la temàtica culinària coincidint amb la Capitalitat Mundial de l'Alimentació Sostenible que ostenta enguany València.

En la 'gran cuina' que donarà cabuda a l'escenari principal del certamen estarà cada dia a les 14.00 hores el grup Pop Corn's de Maduixa Teatre, així com diferents comissions falleres que presentaran els seus playbacks i el Mag Yunke, que clausurarà cada jornada a les 19.00 hores amb el seu espectacle de "grans il·lusions" 'Conjuro'. A més, es comptarà, com en l'edició del passat any amb un gran 'Qui és qui' "dedicat a productes del mar".

Així mateix, entre les deu instal·lacions participatives gegants previstes en la fira hi haurà un laberint gegant de 450 metres quadrats, un circuit d'aventura i un simulador 6D.

Esta oferta es completarà amb la fira d'atraccions que hi ha també cada any en Expojove a càrrec de Fira València i amb els stands i activitats d'altres regidories, de departaments de la Generalitat, d'entitats esportives com el València CF, el Levante UD i el València Basket, i de la Comandància Militar de València i Castelló amb unitats com la Unitat Militar d'Emergències (UME).

Sense armes

Així, es comptarà amb quatre pavellons que acolliran, al costat de l'oferta general, la fira d'atraccions, les zones d'esport i el pavelló de marques, entitats i institucions. Preguntat per la participació dels militars i per les peticions de diferents entitats per a evitar la seua presència en certàmens infantils i juvenils, Pere Fuset ha destacat que participaran però sense que hi haja presència d'armes.

Entrades

El cost de l'entrada general per a Expojove 2017-2018 serà de 5 euros i el seu horari d'11.00 a 20.00 hores tots els dies excepte el 31 de desembre, que obrirà de 10.00 a 14.00 hores i l'1 de gener, que ho farà de 16.00 a 21.00 hores, ha agregat l'edil, que ha apuntat que el pressupost de 2017-2018 és "similar" al de l'edició anterior.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento