Comunitat Valenciana

El Consell insta a concloure la liquidació de RTVV amb la cessió global d'actius i passius a la Generalitat Valenciana

  • El Consell, constituït en junta general d'accionistes de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) SAU, ha aprovat un acord pel qual s'insta a la comissió de liquidació d'esta societat a formular els comptes anuals amb data 30 de novembre de 2017 i a concloure la liquidació per mitjà de la cessió global d'actius i passius a la Generalitat, com a sòcia única de la mateixa.
Instal·lacions de l'antiga RTVV
Instal·lacions de l'antiga RTVV
CVMC
Instal·lacions de l'antiga RTVV

Així ho ha explicat la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, en la roda de premsa posterior al ple del Consell en la qual ha lamentat que esta qüestió és "un altre empastre" que l'antic govern del PP va deixar i que han tardat dos anys a resoldre perquè era "de categoria".

Paral·lelament, el Consell, constituït també en junta general d'accionistes d'esta societat en liquidació, ha adoptat un altre acord pel qual s'aproven els comptes anuals de la mercantil corresponents a 2016.

Concretament, RTVV SAU va tancar l'exercici amb unes pèrdues de 2,59 milions d'euros, tal com es va posar de manifest amb la publicació del Compte General. Els comptes aprovats comprenen el balanç a 31 de desembre de 2016, el compte de pèrdues i guanys, l'estat dels canvis en el patrimoni net, l'estat de fluxos d'efectiu i la memòria corresponents a l'exercici acabat en esta data.

Preguntada pel temps que el Consell va a necessitar per a "resoldre els empastres" que s'ha trobat de l'antiga etapa del PP en l'executiu valencià, Oltra ha puntualitzat que això depèn de la dimensió de cadascun. "Alguns els hem solucionat ja, uns altres en tres mesos, en un any i uns altres en dos anys com el qual hui resolem en RTVV que va ser un empastre que ens va deixar el govern antic del PP i que era de categoria", ha assenyalat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento