Comunitat Valenciana

Un mur del Cabanyal s'amera amb "un mar de dones" per a reivindicar la igualtat

  • Un mur del barri del Cabanyal de València llueix l'obra d'art urbà 'Un mar de dones', de l'artista Iris Serrano, per a reivindicar la creació de noves estructures de convivència i relació entre dones i homes. El mural combina ones amb rostres de dones i el lema 'Som marea, som la revolució necessària'.

Esta proposta s'emmarca en l'Igual-ment Fest, un certamen que se celebra per segon any consecutiu este diumenge, 26 de novembre, en la plaça de l'Ajuntament amb actuacions de música, teatre i dansa per a apel·lar a la igualtat de gènere "de forma positiva", informa l'Ajuntament en un comunicat.

En la creació, que ja es pot contemplar en el carrer Joan Mercader, l'artista ha tractat de plasmar que el moviment feminista "cada vegada està més present i resulta més necessari per a fer realitat una societat més lliure, igualitària i que defèn els drets humans", tal com ha explicat la regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano.

'Un mar de dones' té per objectiu descentralitzar el missatge d'igualtat de gènere i posar l'accent en la importància de la sororitat com a "ferramenta bàsica per a avançar en la comunitat entre gèneres i crear noves estructures de convivència i relació".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento