Comunitat Valenciana

PP acusa Montón de fabricar una "cortina de fum" amb les factures del Provincial de Castelló i exigeix que demane perdó

  • VALÈNCIA, 23 (EUROPA PRESS)

El diputat del PPCV en les Corts Valencianes José Juan Zaplana ha acusat la consellera de Sanitat, Carmen Montón, de fabricar "una cortina de fum gegant per a dir que hi havia irregularitats en l'Hospital Provincial de Castelló amb, exclusivament, un interés personal", per la qual cosa li ha exigit que demane perdó als treballadors i gestors del centre "als quals va posar en dubte".

Així ho ha manifestat Zaplana als mitjans de comunicació en els passadissos de les Corts, després d'arxivar la Fiscalia les diligències d'investigació penal que es van incoar per la denúncia interposada per ell mateix sobre presumptes irregularitats en relació amb expedients de contractació i factures que s'havien emès sense suport o cobertura contractual en el període 2003-2015.

Per al diputat 'popular', com el 26 juny eren les eleccions generals i Montón "era ministrable en un possible govern del socialista Pedro Sánchez, va fabricar una cortina de fum gegant per a dir que hi havia irregularitats en l'Hospital Provincial de Castelló amb exclusivament un interés personal", ha considerat, per a criticar que és la "primera vegada" que un gestor públic "posa en dubte la imatge, la seua pròpia àrea i els seus propis recursos per a la seua promoció personal".

"La senyora Montón es creu que estava veient la sèrie 'House of Cards' i es pensava que ella anava a poder ser ministrable i tindre l'opció d'arribar al govern de la nació intentant defenestrar a tothom i generant una cortina de fum sobre la pèssima gestió que està duent a terme en la Conselleria", ha indicat.

"ESTIRÓ D'ORELLES"

A més, ha assenyalat que en la seua decisió la Fiscalia diu que "no hi ha delicte" i "pega un estiró d'orelles" a Montón a la qual li apunta que "està fent les pràctiques que ella mateixa va denunciar". "Montón es va posar al capdavant d'una demanda contra la seua pròpia conselleria i la Fiscalia no només li ha dit que s'equivocava o que mentia pel seu interés de promoció personal, sinó que li diu està utilitzant mateixes pràctiques que estava denunciant. Açò és hipocresia", ha criticat.

Per açò, li ha demanat que "demane perdó" a l'hospital, als gestors i "a les persones que va posar en dubte" i, en cas contrari, ha demanat al president de la Generalitat, Ximo Puig i a la vicepresidenta, Mónica Oltra, que "la cessen" perquè, al seu juí, esta situació és una més "dins de la nefasta política sanitària que estem vivint amb increment de llistes d'espera, col.locats i roïnes praxis". "Ni un dia més es pot mantindre esta situació", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento