Aprovada la licitació dels equips oncològics del protocol firmat amb la Fundació Amancio Ortega

  • L'import total de l'expedient ascendeix a 29.425.000 euros, IVA inclòs, per a adquirir nou equipament oncològic d'última generació i actualitzar l'existent.
  • La licitació consta d'un únic expedient dividit en 14 lots per a l'adquisició d'1 PET TAC, 15 mamògrafs, set ressonàncies magnètiques i vuit acceleradors lineals.
  • El plec inclou subministrament, instal·lació i posada en marxa d'equipament per a l'atenció, diagnòstic i tractament de malalties oncològiques.
Radiologia, TAC, escàner
Radiologia, TAC, escàner
EUROPA PRESS/SESCAM

El Ple del Consell ha aprovat este divendres els plecs per a la licitació de l'expedient de contractació del subministrament, instal·lació i posada en marxa d'equipament per a l'atenció, diagnòstic i tractament de malalties oncològiques a la Comunitat Valenciana fruit del protocol firmat amb la Fundació Amancio Ortega que suposen una inversió superior a 12 milions d'euros.

Sobre este tema, la portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha explicat que la licitació consta d'un únic expedient dividit en 14 lots per a l'adquisició d'1 PET TAC, 15 mamògrafs (quatre actualitzacions), set ressonàncies magnètiques i vuit acceleradors lineals.

En concret, s'adquirirà 1 PET TAC per a l'hospital Clínic. A açò se sumen 11 mamògrafs que se situaran als hospitals General de Castelló, General de València, Alcoi, Oriola, Arnau, General d'Alacant, Ontinyent, Alzira, Gandia, Burjassot i Benidorm; i quatre actualitzacions dels mamògrafs instal·lats en els hospitals de Sagunt, Dr. Peset, Clínic i General d'Alacant.

La licitació també incorpora 8 TAC, que s'instal·laran en els hospitals Arnau de Vilanova, Xàtiva, Oriola, General d'Elx, La Plana, Ontinyent, Sagunt i General de València. L'expedient arreplega la incorporació de set Ressonàncies magnètiques, dos de les quals s'instal·laran en els departaments de Vinaròs i Requena respectivament, on mai s'havien instal·lat estos equips prèviament, la qual cosa evitarà el desplaçament de pacients a Castelló i València. Les altres ressonàncies se situaran a Sant Joan d'Alacant, Arnau de Vilanova, el Centre d'Especialitats de Sants Patrons de Torrent, i dos unitats en l'Hospital General de València.

Acceleradors lineals

Finalment, els plecs inclouen, a més, vuit Acceleradors lineals, set equips de radioteràpia convencional (dos en l'Hospital Sant Joan d'Alacant, un en l'Hospital d'Elx, dos en el Clínic de València, un en el General de València i un en el Provincial de Castelló) i un Accelerador Lineal de radiocirugia intraoperatòria per a l'hospital La Fe, que permetrà en un sol acte l'extirpació del tumor i l'administració de radioteràpia, suprimint les sessions de radioteràpia externa en determinats tumors.

L'import total de l'expedient ascendeix a 29.425.000 euros, IVA inclòs, per a adquirir nou equipament oncològic d'última generació i actualitzar l'existent en els hospitals públics de la Comunitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento