Comunitat Valenciana

El PP desvetla despeses de la caixa fixa del Consell en Martinis, 30 torrons gurmet per 200 euros i llevataques

  • El diputat del PPCV en les Corts Valencianes Rubén Ibáñez ha desvetlat este dijous despeses de la caixa fixa del Consell per a copes Martini Roig, 220 euros en 30 torrons gurmet i en un raspall de roba i llevataques per 4,9 euros, entre uns altres.
Rubén Ibáñez en la tribuna de les Corts Valencianes
Rubén Ibáñez en la tribuna de les Corts Valencianes
POPULARES CORTS
Rubén Ibáñez en la tribuna de les Corts Valencianes

Així ho ha indicat Ibáñez en la sessió plenària d'este dijous en la qual s'han debatut dos esmenes a la totalitat al Projecte de pressupostos de la Generalitat Valenciana, presentades pel PP i Cs.

En una de les seues intervencions, Ibáñez ha criticat que s'acusara a l'anterior Consell del PP de gastar diners de la caixa fixa. "Anem a veure en què gasten ara", ha avançat.

Així, ha indicat que la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, i el conseller de Transparència, Manuel Alcaraz, han gastat diners en copes de Martini Roig, mentre que ha apuntat que la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, ha fet ús de la caixa en un menjar amb pernil d'aglà i per a un raspall de roba i llevataques per 4,9 euros.

A la Direcció general d'Educació ha atribuït una despesa per valor de 220 euros en 30 torrons gurmet i un altre de 2,2 euros en dos gots de licor d'una cadena de distribució, mentre que ha assenyalat que la secretària autonòmica de Transparència ha gastat 45 euros en un sopar solidari de l'Associació Hispà-Síria. "El sopar era solidari. L'hem de pagar entre tots?", s'ha preguntat.

Així mateix, ha indicat que Alcaraz ha gastat 35,77 euros en rosquilla de taronja, rosegons i delícies d'ametla. "És vosté un fenomen", ha etzibat Ibáñez al conseller de Transparència. "És el que fan vostés i mentre expliquen que estan millorant la vida dels valencians", ha subratllat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento