Guanyar Alacant deixa el PSPV a soles en l'equip de Govern per un alcalde "indigne" i confia a tornar quan dimitisca
Guanyar Alacant deixa el PSPV a soles en l'equip de Govern per un alcalde "indigne" i confia a tornar quan dimitisca Europa Press

No obstant açò, Pavón ha augurat que "sense Echávarri" es podrà "recuperar el govern al costat del PSPV i Compromís" perquè la negociació per al retorn del tripartit "ja està damunt de la taula". Pavón s'ha pronunciat en estos termes en una compareixença pública, al costat dels seus quatre companys -Dani Simón, Marisol Moreno, Julia Angulo i Víctor Domínguez-, després de formalitzar davant el Registre General del Ple la seua renúncia a les competències delegades, la qual cosa deixa el PSPV solament en l'equip de Govern, per l'eixida la setmana passada de Compromís.

Les dos renúncies es produeixen pel processament d'Echávarri pel suposat fraccionament de contractes en Comerç i per la investigació pel acomiadament de la cunyada del portaveu del PP Luis Barcala.

"Fins que tornem al govern, una volta que ja està damunt de la taula, exercirem una oposició crítica i responsable alhora", ha exposat Pavón, qui ha sostingut que, en anteriors mandats, ja van estar en l'oposició, des d'on es va aconseguir "derrocar a Sonia Castedo (PP) i obrir la porta a un govern alternatiu d'esquerres per a Alacant".

L'ALCALDIA PER Al PP

Qüestionat per la proposta del PP per a assumir l'Alcaldia, Miguel Ángel Pavón ha insistit que no comptarà amb el respatler de Guanyar perquè són "pols oposats" i ha mostrat els seus dubtes sobre "on va a aconseguir el senyor Luis Barcala els suports per a ser alcalde".

Consulta aquí más noticias de Alacant.