Alguns carrers de València quedaran tallats al trànsit el cap de setmana per la Marató 2017

Alguns carrers de València quedaran tallats al trànsit el cap de setmana per la Marató 2017

Alguns carrers de València quedaran tallats al trànsit el cap de setmana per la Marató 2017
Alguns carrers de València quedaran tallats al trànsit el cap de setmana per la Marató 2017 (AYUNTAMIENTO)
Ampliar
  • El dispositiu es posarà en marxa el divendres, jornada en la qual començaran a tallar-se algunes vies.
  • El dia de la Marató els autobusos de l'EMT oferiran servei gratuït des de l'inici del servei fins a les 16.00 hores.
  • Els diferents aparcaments situats en la zona estaran disponibles per a l’estacionament de vehicles durant el cap de setmana.

La 37 edició de la Marató València Trinidad Alfonso que se celebra aquest diumenge en la capital amb l'assistència de 20.500 corredors més altres 8.500 en la 10K, provocarà talls de trànsit ja des d'aquest divendres, que afectaran a la mobilitat de vianants i vehicles al llarg del cap de setmana. 

Segons ha informat el Centre de Gestió de Trànsit, l'inici de la carrera serà a les 8.30 hores i està previst que finalitze al voltant de les 15.00 hores mentre que la 10k està programada de 8.30 a 9.45 hores. 

Carrers tallats el divendres 17 de novembre 

El divendres, de 10.00 a 18.00 hores, es tallarà un carril de circulació en el pont de Montolivete -els dos sentits de forma alternativa-, i a partir de les 22.00 hores en tots dos sentits, a més de l'avinguda del Professor López Piñero d'entrada. 

Carrers tallats el dissabte 18 de novembre 

Quant al dissabte, a partir de les 7.00 hores es tancarà el passeig de l'Albereda, des de la plaça d'Europa fins al pont del Assut de l'Or i un carril de la rotonda de plaça d'Europa per a la realització del mini-marató, fins a les 15.00 hores. A partir d'aqueixa hora, començarà el muntatge que afectarà a les avingudes Institut Obrer i Professor López Piñero. 

Carrers tallats el diumenge 19 de novembre 

El dia de la Marató els autobusos de l'EMT oferiran servei gratuït des de l'inici del servei fins a les 16.00 hores, i les línies 35, 95 i 99 incrementaran el seu servei de 5.45 a 8.00 hores. A més, la línia 35 es quedarà en la rotonda del C. C. El Saler i la línia 95 en la rotonda d'Eduardo Boscà amb motiu de les proves.

Quant al tramvia, està previst que la línia 4 suspenga el seu servei de 8 a 10.30 hores, i les línies 6 i 8 de 8.00 a 12.00. 

Al mateix temps, s'instal·laran dos punts d'encreuament per als vianants en el carrer Colón amb Russafa i en el carrer Sant Vicent amb la Plaça de l'Ajuntament. El Centre de Gestió de Trànsit ha habilitat els següents telèfons per a l'atenció ciutadana: 963 94 02 00 i el whatsapp 672 11 42 01. 

On aparcar a València durant la marató diumenge 

Respecte als estacionaments, des de les 6.00 hores del diumenge s'habilitaran els diferents aparcaments per a corredors i assistents.

El pàrquing Aqua, amb 2.400 places, tindrà l'accés complicat des del carrer Serradora, per la qual cosa s'haurà d'anar per Menorca, canviar de sentit i accedir per Amadeo Roca. 

Al pàrquing del Oceanogràfic, amb 600 places, s'accedirà per l'avinguda d'Antonio Ferrandis sentit Eduardo Primer Yúfera. 

Al costat del pavelló de la Font de Sant Luis, està el pàrquing Fonteta, amb 300 places, i accés per l'avinguda dels Germans Maristes. 

El pàrquing Alqueria del Basket, amb 1.250 places, tindrà el seu accés per l'avinguda d'Antonio Ferrandis i carrer Ángel Villena. 

Al pàrquing C. C. El Saler, amb 1.245 places, es podrà accedir per l'avinguda d'Antonio Ferrandis sentit Manuela Solís Claràs i Ricardo Muñoz Suay. 

El pàrquing Cementeri General, amb 1.075 places, funcionarà amb autobusos llançadora cada 10 minuts, des de les 6.00 hores, de la línia 99 de l'EMT des de l'aparcament fins a la rotonda del C. C. El Saler.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3187490/0/carrers-valencia-tallats-transit-marato/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios