Comunitat Valenciana

'Tots volíem matar el president', segon premi i millor direcció a Baltimore New Media Web Fest

  • La producció valenciana 'Tots volíem matar el president' s'ha alçat amb el segon premi a la millor webserie del festival i a la millor direcció de comèdia -per a Ana Ramón Rubio- en el festival de nous mitjans de Baltimore, Baltimore New Media Web Fest.
Webserie valenciana 'Tots volíem matar el president'
Webserie valenciana 'Tots volíem matar el president'
WEBSERIE
Webserie valenciana 'Tots volíem matar el president'

La ficció es va estrenar el passat mes d'octubre en els festivals Marseille Web Fest i Bilbao Seriesland, on es va alçar amb l''Unstoppable AMETS' i els dos premis especials del jurat de Buenos Aires i Sicília. Després, va viatjar fins als Estats Units a participar en els festivals de Baltimore i Nova York. A Nova York va aconseguir el guardó a millor thriller i a Baltimore a millor direcció de comèdia i segon premi de webseries.

"En el mateix mes, hem rebut un premi a millor thriller a Nova York i a millor direcció de comèdia a Baltimore pel mateix projecte", afirma, en un comunicat, el productor de la sèrie, Miguel Cañizares. "Crec que que la fusió de gèneres entre thriller i comèdia ha funcionat, així que estem molt orgullosos", afig.

Per la seua banda, la directora Ana Ramón Rubio agraeix el premi a l'equip i destaca la tasca dels actors. "El repartiment de 'Tots volíem' fa un treball excepcional. Tots els actors són humans dins de l'excentricitat de la història i tots fan dels seus personatges éssers entranyables, fins als més antiheroics. Evidentment, este premi a millor direcció és de tots ells".

Protagonitzada per Ana Caldas i Jaime Reynolds, explica la història d'un grup de treballadors de càtering que fantasien amb enverinar a un president d'un govern corrupte (Joan Manuel Gurillo). Ací entren en joc la seua esposa (María Albiñana), la prostituta transsexual que li va veure amb vida per última vegada (Fede Rey), la seua filla (Olivia Catalá), els treballadors del càtering (Ana Conca, Gonzalo Gurrea i Cristina Oliva) i per descomptat, els inspectors encarregats de la investigació, Irene Olmos i Jordi Marquina.

"És un thriller, perquè la història arranca quan el president del govern és trobat mort en circumstàncies estranyes, però no deixa de ser una comèdia, no perd el sentit de l'humor, encara que d'una forma més lenta, més processada" segueix la directora. "Al final, és la història d'uns personatges que es veuen embolicats en una situació que pot acabar bastant malament."

Mostrar comentarios

Códigos Descuento