Comunitat Valenciana

El triple crim d'Alcàsser arriba al cinema amb la pel·lícula '75 dies', que començarà a rodar-se en la primavera de 2018

  • La productora El Orgullo de mi Casa PC ha anunciat l'inici del rodatge de la pel·lícula '75 dies' per a la primavera de 2018, un llargmetratge inspirat en un dels successos més controvertits de la història recent d'Espanya: els crims de les tres xiquetes d'Alcàsser.
Xiquetes d'Alcasser
Xiquetes d'Alcasser
.
Xiquetes d'Alcasser

En la pel·lícula es torna al divendres 13 de novembre de 1992, quan les tres joves, de 14 i 15 anys, desapareixen quan es dirigeixen a una discoteca d'un poble proper. 75 dies després, descobreixen els seus cossos en avançat estat de descomposició, semisoterrades entre la mala herba d'un paratge inhòspit anomenat La Romana.

Segons ha explicat la productora, esta pel·lícula, dirigida per Marc Romero, és el resultat de deu anys de treball en els quals s'ha realitzat un estudi del sumari i una cerca, a través d'hemeroteques, de tots els articles "contrastats".

"Tot l'exposat en el guió està arreplegat d'un sumari de més de 4.000 pàgines, de 1.800 talls de premsa, d'unes autòpsies contradictòries, d'informes psiquiàtrics, criminòlegs i d'entrevistes a gent d'Alcàsser relacionada amb el cas", han explicat.

En esta pel·lícula es narraran "aspectes desconeguts" del cas, com l'estada d'Antonio Anglés en la presó per un delicte de rapte amb violència a una jove politoxicòmana o les seues relacions homosexuals amb joves a canvi de droga.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento