El PSPV acusa Bonig de ser "el ganxo del triler de Montoro per a enganyar a tots els valencians amb el FLA"

El PSPV acusa Bonig de ser "el ganxo del triler de Montoro per a enganyar a tots els valencians amb el FLA"

El PSPV acusa Bonig de ser "el ganxo del triler de Montoro per a enganyar a tots els valencians amb el FLA"
El PSPV acusa Bonig de ser "el ganxo del triler de Montoro per a enganyar a tots els valencians amb el FLA" (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • El sotssecretari general del PSPV i síndic socialista en les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha acusat este dimarts a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, de ser "el ganxo del triler" del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, per a "enganyar als valencians amb el Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA)".

Mata s'ha pronunciat en estos termes en un comunicat després que Bonig, després de reunir-se amb Montoro, haja anunciat que el Govern aprovarà este dijous una dotació extraordinària del FLA de 600 milions d'euros, dels quals 185 milions seran per a finançar el dèficit de 2016 la Comunitat Valenciana, que es convertirà en la "la comunitat que més rebrà" de tota Espanya.

El dirigent socialista ha qualificat d'"intolerable" que Montoro "jugue amb el FLA al seu capritx" i que Bonig "se sume a la paròdia en prestar-se al joc d'enganyar als valencians venent l'arribada de diners que ens correspon com un mèrit, quan la realitat és que no és més que un préstec pel qual ens fan pagar interessos".

Al seu juí, per tant, es tracta d'un "intolerable exercici de trilers polítics" i ha insistit que és uns diners "que ens corresponen, que son nostres, que ens hauria d'arribar via finançament autonòmic i no a través via FLA i pel qual a més tenen la desvergonyiment d'exigir-nos interessos en tractar-se d'un préstec".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3186882/0/pspv-acusa-bonig-ser-ganxo-triler-montoro-per-enganyar-tots-els-valencians-amb-fla/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios