Controlat un incendi forestal en Cabanes (Castelló) que afecta matoll i pinada

Controlat un incendi forestal en Cabanes (Castelló) que afecta matoll i pinada

Controlat un incendi forestal en Cabanes (Castelló) que afecta matoll i pinada
Controlat un incendi forestal en Cabanes (Castelló) que afecta matoll i pinada (CONSORCIO DE BOMBEROS)
Ampliar
  • Bombers han donat per controlat a les 8 hores l'incendi forestal que es va declarar este dilluns a Cabanes (Castelló) i que ha afectat matoll i pinada, segons han informat fonts d'este cos.

L'avís de l'incendi es va registrar a les 13.30 hores d'este dilluns. Fins al lloc es van mobilitzar un dispositiu de 60 efectius format per tres dotacions de Bombers dels Parcs de Plana Alta i Baix Maestrat, sis Unitats de Bombers Forestals de Generalitat Valenciana assignades al Consorci, dos avions Air Tractor i un helicòpter. A més, un sergent, un cap de Parc i un capatàs coordinador han treballat en la zona.

Els efectius han treballat de forma intensa a causa que el vent avivava les flames que no han afectat cap parc natural. D'esta manera, a les 19 hores d'este dilluns el foc es va donar per estabilitzat i a les 8 hores d'este dimarts s'ha donat per controlat.

En estos moments romanen en la zona tres unitats de bombers forestals i un coordinador per a continuar les tasques d'extinció.

Consulta aquí más noticias de Castelló.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3186152/0/controlat-incendi-forestal-cabanes-castello-que-afecta-matoll-pinada/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios