Comunitat Valenciana

El DOGV publica el nomenament de Julián López com a director general d'Anàlisi, Polítiques i Coordinació de Presidència

  • El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat este dimarts el nomenament de Julián López com a director general d'Anàlisi, Polítiques Públiques i Coordinació de Presidència de la Generalitat Valenciana, en substitució de Gustavo Zaragoza Pascual, el cessament del qual també consta en el DOGV.

Julián López (Almansa, 1971) és Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat d'Alacant, i professor titular d'Econòmica Aplicada en el Departament d'Anàlisi Econòmica Aplicada en esta universitat.

Durant la seua trajectòria política ha sigut secretari de Finançament Autonòmic en la Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE des de juny de 2017 i amb anterioritat, sotssecretari general de Política Econòmica i Ocupació i Secretari d'Economia Pública en este mateix òrgan. Així mateix va ser Diputat per la circumscripció d'Alacant en el Congrés dels Diputats, en la XI i la XII legislatures, i portaveu del Grup Parlamentari Socialista en la Comissió d'Hisenda i Funció Pública.

Igualment, va ser secretari autonòmic de Model Econòmic i Finançament en la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, des de juliol de 2015 a novembre de 2015, i diputat en les Corts des de juny de 2011 fins a juliol de 2015, on va exercir com a portaveu en la Comissió d'Economia, Hisenda i Pressupostos.

De la mateixa manera, va ser assessor per a Assumptes Econòmics i Financers en la Secretaria General d'Infraestructures del Ministeri de Foment (juny de 2009 - maig de 2010), i coordinador del Grup de Treball encarregat d'elaborar les propostes sobre Política Energètica per al Programa Electoral del PSOE en les eleccions generals de 2008.

A més, va ser assessor de la Secretaria de Política Econòmica i Ocupació de l'Executiva Federal del PSOE per a temes de política energètica (Setembre de 2006-Juliol de 2008), i secretari del Departament d'Anàlisi Econòmica Aplicada des de setembre de 2002 fins a desembre de 2004, i sotsdirector del mateix departament des de desembre de 2004 fins a novembre de 2005.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento