Ford preveu recuperar els 140 treballadors del segon torn de motors a l'abril de 2018

Ford preveu recuperar els 140 treballadors del segon torn de motors a l'abril de 2018

Ford preveu recuperar els 140 treballadors del segon torn de motors a l'abril de 2018
Ford preveu recuperar els 140 treballadors del segon torn de motors a l'abril de 2018 (FORD)
Ampliar
  • S'espera poder posar fi a l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTE) que afecta de forma rotatòria a 380 empleats.
  • Es preveu que la seua producció arribe als "1.000 motors diaris", en la seua majoria destinats als Estats Units i el Canadà, on anirà a parar el 90% dels vehicles.
  • El segon torn de la planta de motors es va perdre la passada primavera amb la fi del contracte amb Jaguar Land Rover i la reducció de la càrrega de treball.

La planta de Ford Almussafes (València) preveu recuperar el segon torn de motors, uns 140 treballadors, a l'abril de 2018 amb la fabricació en sèrie del nou motor Maverick, la producció del qual ha iniciat ja els "treballs preliminars". D'esta manera, s'espera poder posar fi a l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTE) que afecta de forma rotatòria a 380 empleats, ha explicat en declaracions a Europa Press el portaveu d'UGT-Ford, Carlos Faubel.

El 9 d'abril de 2018 este motor entrarà ja en sèrie en les línies de fabricació i a partir de la primera setmana de maig s'espera que la seua producció arribe als "1.000 motors diaris", en la seua majoria destinats als Estats Units i el Canadà, on anirà a parar el 90% de la producció.

El segon torn de la planta de motors es va perdre la passada primavera amb la fi del contracte amb Jaguar Land Rover i la reducció de la càrrega de treball de muntatge de motors, i es recuperarà un any després per a atendre el nou motor, a la tornada de les vacacions de Pasqua, ha apuntat el representant sindical.

Esta mesura s'emmarca dins del pla firmat al juliol d'enguany, la qual cosa per al responsable sindical mostra que "els compromisos es compleixen" i confia que passat el "clot" es recupere l'"estabilitat laboral".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3185670/0/ford-preveu-recuperar-els-140-treballadors-segon-torn-motors-labril-2018/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios