Comunitat Valenciana

L'EMT de València obri una borsa per a 300 conductors que s'incorporaran progressivament

  • Per primera vegada en este tipus de borsa es reserva un 15 per cent del total de les places a dones.
  • Qualsevol persona interessada a concórrer a ella pot presentar la seua instància en línia mitjançant la pègina web de l'empresa municipal, www.emtvalencia.es.
  • El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, destaca que "l'empresa ha incorporat en els últims dos anys a més de 200 conductors i conductores".
Autobusos de l'EMT circulant pel centre de València
Autobusos de l'EMT circulant pel centre de València
Europa Press
Autobusos de l'EMT circulant pel centre de València

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha obert la inscripció per a una borsa de treball de 300 conductors que s'incorporaran progressivament a la plantilla d'esta companyia pública al llarg dels pròxims mesos amb la finalitat de millorar el servei d'autobusos municipals, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

Així, ha destacat que com a novetat, seguint el Pla d'Igualtat de l'EMT i per primera vegada en este tipus de borsa es reserva un 15 per cent del total de les places a dones. A partir de l'obertura de la borsa, qualsevol persona interessada a concórrer a ella podrà presentar la seua instància en línia mitjançant la pàgina web de l'empresa municipal, www.emtvalencia.es entre les 17.00 hores d'este dilluns i les 17.00 hores del pròxim dissabte.

Entre els requisits que es demanen per a poder inscriure's està posseir el títol d'Educació General Bàsica o anàleg, tindre el permís de conduir de la classe D, estar en possessió del CAP i disposar d'un mínim de 12 punts en el permís de conduir.

Els aspirants hauran de passar una prova de personalitat eliminatòria, un examen teòric i proves psicotècniques. A més, entre els mèrits es valoraran els coneixements de valencià i anglés. Les persones que aproven i que s'integren a la borsa definitiva passaran un reconeixement mèdic i una prova de conducció abans d'entrar a l'EMT, ha precisat l'Ajuntament.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat l'esforç de l'Empresa Municipal de Transports "per a contribuir a la creació de treball estable i de qualitat". En este sentit, Grezzi ha comentat que "l'empresa ha incorporat en els últims dos anys a més de 200 conductors i conductores" enfront de "78 entre 2010 i 2014".

Índex de satisfacció

D'altra banda, l'EMT ha publicat en el seu portal de transparència l'Índex de Satisfacció del Client (ISC) que ha fet des de 2002 de manera bianual. En l'última enquesta publicada, la de 2015, el nivell de satisfacció era d'un 7,69 sobre 10, ha apuntat l'Ajuntament, que ha indicat que en este cas els joves eren els qui oferien una millor valoració. Així mateix, ha comentat que el 83 per cent dels usuaris es mostraven satisfets amb el servici de l'EMT.

La pròxima anàlisi de satisfacció dels usuaris es durà a terme durant la segona quinzena d'este mes i es podran avaluar les millores que l'empresa va implementar al juliol de l'any passat, ha assenyalat el consistori.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento