Rus nega haver cobrat 'mossegades': "Robaria per la meua família si fóra necessari, però per un partit, van apanyats"
Rus nega haver cobrat 'mossegades': "Robaria per la meua família si fóra necessari, però per un partit, van apanyats" I.CABALLER/CORTS VALENCIANES

Així s'ha pronunciat Rus durant la seua compareixença en la comissió d'investigació en les Corts Valencianes sobre l'empresa pública per a la construcció de col·legis Ciegsa, de la gestió dels quals s'ha desentès totalment al no tindre res a veure amb els seus àmbits d'activitat, l'Ajuntament de Xàtiva i la corporació provincial. "Què pintava ací? No he anat mai, no sé ni com es fa un projecte", ha asseverat.

També s'ha referit als suposats treballadors 'zombis' en Imelsa, i ha dit que la contractacions "les faria el gerent" i ell només assumeix les que ha fet, del seu assessor o cap de gabinet, però ha indicat que en la Diputació "de 3.500 empleats que cinc o sis no vagen a treballar" ell "era el Superman, però a tant no arribava" i era responsabilitat de l'encarregat de personal o la gerència tindre coneixement de si algú no acudia al seu lloc de treball i volia cobrar.

També s'ha referit, en ser preguntat sobre si s'ha sentit desemparat pel PP, que "en la política, com en els diners, quan un és un fenomen i quan veuen que pot passar qualsevol cosa, com deia Chiquito de la Calzada 'hasta luego Lucas' i ja està".

Abans de la seua compareixença en el parlament valencià, l'exdirigent 'popular' ha realitzat algunes declaracions als mitjans, que li han preguntat per la situació a Catalunya i per si creu que hi ha "presos polítics a Espanya". A açò, Rus ha respost: "A mi el que més m'agrada és la crema catalana, però la crisi catalana l'han creat ells; no crec que que hi haja presos polítics a Espanya perquè som democràtics".

Consulta aquí más noticias de València.