Investiguen si la mort de la xiqueta de 2 anys d'Alzira (València) es va deure a una venjança del pare a la mare
Investiguen si la mort de la xiqueta de 2 anys d'Alzira (València) es va deure a una venjança del pare a la mare EUROPA PRESS

Moragues ha recordat que l'home, de nacionalitat romanesa, va degollar ahir a la seua filla i després es va tirar pel balcó d'un segon pis i va caure damunt d'un cotxe. Va ser atès de les seues lesions i traslladat a dependències policials. "Ara està en la Policia i la previsió és que en les pròximes hores passe a disposició judicial", ha postil·lat.

La Policia, ha agregat, està investigant els motius que van provocar esta "tragèdia". Preguntat sobre este tema per si l'home va poder actuar així perquè la dona li va comunicar la seua intenció de separar-se, ha respost que "una de les possibles línies d'investigació pot ser que siga per venjança, però no deixa de ser una línia d'investigació. Està tot obert", ha asseverat.

Moragues ha insistit que la Policia "està treballant, fent diligències". Interpel·lat per si hi havia denúncies o agressions prèvies en la parella, ha contestat que "no", ni denúncies ni antecedents. "No ens consta cap tipus d'informació sobre la qual es poguera intuir el que va succeir", ha ressaltat.

"Ara se li està prenent declaració i la Policia està fent les perquisicions oportunes. Una vegada es complete la instrucció, es remetrà al jutjat corresponent", ha insistit Moragues.

Consulta aquí más noticias de València.