Comunitat Valenciana

Montón confia en la bona feina dels professionals per a superar el problema d'espai del Clínic fins a l'ampliació

  • La consellera de Sanitat Universal, Carmen Montón, ha confiat este dilluns en "la bona feina" dels professionals de l'Hospital Clínic de València que "dia a dia van superant" els problemes d'espai físic, que han provocat que pacients hagen dormit en els passadissos, fins que l'ampliació del centre que "ja és una realitat" permeta "donar eixa pilota d'oxigen".
Hospital Clínic de València
Hospital Clínic de València
UV
Hospital Clínic de València

Montón, després de presentar una guia per a millorar l'actuació de professionals sanitaris en dones en situació de violència masclista amb addiccions, s'ha referit així als problemes de pacients que han dormit en els passadissos de l'Hospital Clínic de València, denunciat per sindicats.

Sobre este tema, ha assenyalat que esta situació és conseqüència de la falta d'"espai físic" del centre "producte de l'abandó i l'oblit que ha tingut el Clínic tot este temps" i que "la bona feina" dels seus professionals "dia a dia van superant". Montón ha assenyalat que és "veritat" que el Clínic de València "necessita eixa espenta" que el Govern de la Generalitat "li ha donat en estos pressupostos per a l'adquisició per a fer l'ampliació".

En eixe sentit, ha recordat que "es porta parlant de l'ampliació del Clínic des de 2008" i "a part d'una imputació del cas Gürtel no havíem aconseguit cap resultat", ha assenyalat en referència a la imputació de l'exconseller de Sanitat Manuel Cervera per la contractació relativa al vídeo sobre l'ampliació de l'Hospital Clínic de València en 2008, adjudicat a Orange Market S.L. i altres dos empreses vinculades amb esta mercantil.

No obstant açò, ha recalcat que ja és "una realitat" i "va a permetre donar eixe baló d'oxigen a un hospital que està en el cor de la ciutat". "Ens queda seguir esperant i caminant en eixa direcció", ha apuntat.

A més, ha assenyalat que mentrestant invertiran 11,6 milions previstos per a este centre en el Pla de dignificació d'infraestructures sanitàries, que "faran possible que l'hospital compte amb les menors instal·lacions esta legislatura".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento