Comunitat Valenciana

La ràdio d'À Punt arranca l'emissió en proves a través de freqüència modulada

  • Les freqüències per a sintonitzar amb l'emissora són: a Castelló, 103.7 FM; a València, en el 102.2 de la FM i a Alacant, 96.5 FM.
  • L'emissió està prevista per al pròxim mes de desembre amb un magazín cultural i social.
  • En la primera fase, no tindrà serveis informatius, segons la CVMC, ja que no hi haurà fins que no s'incorporen treballadors a À Punt Mèdia.
Arranca l'emissió en proves de la ràdio d'À Punt
Arranca l'emissió en proves de la ràdio d'À Punt
À PUNT
Arranca l'emissió en proves de la ràdio d'À Punt

La nova ràdio pública valenciana arranca este dilluns l'emissió en proves, pas previ a l'inici de l'emissió, que està prevista per al pròxim mes de desembre amb un magazín cultural i social. À Punt ha penjat en xarxes socials un missatge en el qual anuncia que ha començat estes proves i les freqüències per a sintonitzar amb l'emissora (a Castelló, 103.7 FM; a València, en el 102.2 de la FM i a Alacant, 96.5 FM).

A la fi del passat mes d'octubre, la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ja va anunciar que la ràdio d'À Punt començarà a emetre al desembre amb un magazín cultural i social, que eixirà una vegada per setmana dels estudis de Burjassot i serà conduït per la periodista Jèssica Crespo, que s'incorpora a l'equip que està treballant per a engegar la cadena i serà la "primera veu" del mitjà.

Crespo serà codirectora del programa i treballarà "braç a braç" amb la productora que es farà càrrec de l'espai, amb la supervisió del departament de continguts i programes.

En la primera fase, no tindrà serveis informatius, segons la CVMC, ja que no hi haurà fins que no s'incorporen treballadors a À Punt Mèdia, un procés d'incorporació de professionals que està sent "lent" perquè hi ha "moltes persones inscrites en les borses de treball i el sistema és molt garantista", segons la CVMC.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento