La ràdio d'À Punt arranca l'emissió en proves a través de freqüència modulada

La ràdio d'À Punt arranca l'emissió en proves a través de freqüència modulada

La ràdio d'À Punt arranca l'emissió en proves a través de freqüència modulada
La ràdio d'À Punt arranca l'emissió en proves a través de freqüència modulada (À PUNT)
Ampliar
  • Les freqüències per a sintonitzar amb l'emissora són: a Castelló, 103.7 FM; a València, en el 102.2 de la FM i a Alacant, 96.5 FM.
  • L'emissió està prevista per al pròxim mes de desembre amb un magazín cultural i social.
  • En la primera fase, no tindrà serveis informatius, segons la CVMC, ja que no hi haurà fins que no s'incorporen treballadors a À Punt Mèdia.

La nova ràdio pública valenciana arranca este dilluns l'emissió en proves, pas previ a l'inici de l'emissió, que està prevista per al pròxim mes de desembre amb un magazín cultural i social. À Punt ha penjat en xarxes socials un missatge en el qual anuncia que ha començat estes proves i les freqüències per a sintonitzar amb l'emissora (a Castelló, 103.7 FM; a València, en el 102.2 de la FM i a Alacant, 96.5 FM).

A la fi del passat mes d'octubre, la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ja va anunciar que la ràdio d'À Punt començarà a emetre al desembre amb un magazín cultural i social, que eixirà una vegada per setmana dels estudis de Burjassot i serà conduït per la periodista Jèssica Crespo, que s'incorpora a l'equip que està treballant per a engegar la cadena i serà la "primera veu" del mitjà.

Crespo serà codirectora del programa i treballarà "braç a braç" amb la productora que es farà càrrec de l'espai, amb la supervisió del departament de continguts i programes.

En la primera fase, no tindrà serveis informatius, segons la CVMC, ja que no hi haurà fins que no s'incorporen treballadors a À Punt Mèdia, un procés d'incorporació de professionals que està sent "lent" perquè hi ha "moltes persones inscrites en les borses de treball i el sistema és molt garantista", segons la CVMC.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3185023/0/r-dio-d-punt-arranca-lemissio-proves/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios