Comunitat Valenciana

STEPV anuncia mobilitzacions per a millorar les condicions laborals del professorat

  • El Sindicat de Treballadors i Treballadores de l'Ensenyament del País Valencià anuncia mobilitzacions per a millorar les condicions laborals del professorat.

El Consell Nacional de STEPV, màxim òrgan de decisió entre congressos, acordarà este dissabte el pla d'acció sindical per al curs 2017-18. En la proposta està prevista la convocatòria de mobilitzacions per a negociar la millora de les condicions laborals del professorat, que el Sindicat ha concretat en la campanya "Ja toca!".

STEPV recorda, en un comunicat, que porta des de setembre reclamant la convocatòria de la Junta de Portaveus per a tractar el calendari de negociació del curs i encara no s'ha convocat i ja estem a novembre. En esta reunió se sabrà si l'administració accepta les propostes del sindicat per a negociar estos temes o no.

L'entitat avança que convocarà mobilitzacions, si així ho aprova el consell, perquè estos temes es negocien i es convoque urgentment esta reunió. STEPV considera que "han passat més de dos anys des que està el nou govern i ja és hora que es negocien les condicions laborals del professorat".

A més, STEPV convocarà mobilitzacions també per a reclamar un pacte d'estabilitat del professorat interí davant l'"oferta massiva" de places a oposició els pròxims anys.

En el Consell Nacional es tractaran a més els plans d'acció sindical d'ensenyament públic no universitària, de privada i d'universitats. A més, també es tractarà la situació del plurilingüisme i el posicionament sobre la proposta de llei.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento