Estañ (Podem) diu que el Botànic no va a "tombar-se" per Echávarri però adverteix que "deslegitima" el discurs ètic

Estañ (Podem) diu que el Botànic no va a "tombar-se" per Echávarri però adverteix que "deslegitima" el discurs ètic

  • El secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Estañ, ha afirmat este divendres que l'Acord del Botànic "no va a tombar-se, evidentment", per la situació a Alacant, on l'alcalde socialista, Gabriel Echávarri, que no ha renunciat després de ser

processat pel conegut com a cas Comerç, encara que adverteix que "deslegitima" el discurs ètic i de transparència que planteja eixe pacte.

Així ho ha assenyalat en declaracions a Europa Press el dirigent de la formació, que ha lamentat la "incapacitat" del PSPV en mantindre a Echávarri en el càrrec amb "una sèrie d'excuses", la qual cosa "en certa forma deslegitima la capacitat del Botànic" per a parlar de la lluita contra la corrupció i "posa en perill" el seu discurs ètic.

Sobre si podria traslladar-se eixe desacord existent a Alacant entre les formacions que fins ara recolzaven l'equip de Govern -PSPV, Compromís i Guanyar-, ha respost: "El pacte no va a tombar-se, evidentment, per açò, però sí que ens posa problemes quan l'Acord del Botànic es configura com un referent en matèria ètica".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3183866/0/estan-podem-diu-que-bot-nic-no-va-tombar-se-per-echavarri-per-adverteix-que-deslegitima-discurs-tic/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios