Comunitat Valenciana

Casado mostra la confiança del PP en el lideratge de Bonig i diu que a la Comunitat Valenciana hi ha "equip i principis"

  • VALÈNCIA, 10 (EUROPA PRESS)
Isabel Bonig i Pablo Casado a València
Isabel Bonig i Pablo Casado a València
EUROPA PRESS
Isabel Bonig i Pablo Casado a València

El diputat del PP en el Congrés i sotssecretari general de Comunicació d'esta formació, Pablo Casado, ha mostrat este divendres la "confiança" d'esta formació política en la presidenta del partit a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, i ha assegurat que en esta autonomia els 'populars' tenen "equip" i "principis" i tindran "programa".

Així mateix, ha assegurat, en al·lusió a la situació de Catalunya i al moviment independentista, que els valencians no poden permetre que se'ls contemple com "Països Catalans' i que s'incloga la seua autonomia en eixa designació, al mateix temps que ha destacat el paper de la Comunitat Valenciana en una "Espanya unida"

Casado s'ha pronunciat d'esta manera en declaracions als mitjans abans de participar a València, al costat de diputats d'altres formacions polítiques, en una de les taules redones del congrés 'L'autogovern del poble valencià. Passat, present i futur' titulada 'L'articulació territorial d'Espanya'.

El responsable 'popular' s'ha referit en eixes declaracions a Isabel Bonig, qui ho acompanyava, i ha afirmat que "en el Partit Popular" hi ha "molta confiança en el lideratge" de la presidenta del PPCV. Així, ha manifestat que la seua formació considera que en esta autonomia "fa falta un projecte polític com està proposant" el partit.

"Pensem que hi ha equip, que hi ha principis, que va a haver-hi programa", ha declarat en eixe sentit. Ha agregat que és "molt important" que "les xifres de recuperació econòmica i d'ocupació que ja s'estan aconseguint a nivell nacional es puguen apuntalar amb eixa política".

Pablo Casado ha indicat que el PP és "molt conscient que la Comunitat Valenciana és imprescindible en una Espanya unida i en una Espanya que no caiga en el contagi del pancatalanisme" o "del soberanisme en altres comunitats autònomes després del problema que hi ha hagut a Catalunya".

PROJECTES DEL VEÏNAT

El diputat nacional ha asseverat que els valencians tenen "una història tan rica, una gent tan bona, un teixit empresarial, uns treballadors i unes universitats tan fóra de sèrie que no és bo" que es veja en "projectes polítics" procedents de "la comunitat autònoma del veïnat que intenten parlar dels Països Catalans".

En este punt, ha censurat que Esquerra Republicana de Catalunya haja dit que en el Congrés pretén "seguir representant als Països Catalans de Balears i de la Comunitat Valenciana" i ha exposat que això és "alguna cosa que no es pot admetre, sobretot, per part dels valencians".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento