Oltra afirma que el PP "és a temps de sumar-se" al 18N i subratlla que la manifestació "no va contra ningú"
Oltra afirma que el PP "és a temps de sumar-se" al 18N i subratlla que la manifestació "no va contra ningú" EUROPA PRESS

Oltra s'ha pronunciat així en la roda de premsa posterior al ple del Consell en ser preguntada per l'adhesió de noves entitats a la manifestació i per què opina sobre el PP mantinga el seu "no" a l'assistència de la convocatòria.

La vicepresidenta ha afirmat que "cada vegada s'adhereixen més entitats i és important perquè significa que entenem que el finançament no és una qüestió abstracta". "Com les comunitats -ha afegit- som les que suportem les polítiques que impacten directament en la vida de gent, el finançament és la garantia".

"La ciutadania, les entitats i els partits ho entenen, menys el PP", ha lamentat, per a agregar que es tracta d'una manifestació que "no va contra ningú". "Solament vol que els valencians ens vulguem un poc més i que diguem que volem un finançament just per a tindre una vida un poc més feliç", ha postil·lat.

En esta línia, ha agregat: "No volem ser més que ningú però estem farts de ser sempre menys que els altres". La manifestació, ha insistit, "és una autoreivindicació", està per a "visibilitzar que els valencians volem tindre els mateixos drets que la resta dels espanyols".

Oltra considera que és una reivindicació "molt saludable i raonable" i creu que el PP "ho entén i encara és a temps de sumar-se". En tot cas, ha asseverat que la gent que vota al PP, encara que no estiguen els seus dirigents, "crec que que van a sumar-se a esta reivindicació".

Consulta aquí más noticias de València.