Comunitat Valenciana

Oltra diu que la situació d'Alacant no pot afectar el Govern del Botànic perquè "està fet a prova de bombes"

  • La vicepresidenta del Govern valencià i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, ha afirmat que la situació que travessa Alacant, amb el seu alcalde socialista processat i les discrepàncies entre PSPV, Compromís i Guanyar Alacant, no pot afectar el Govern del Botànic perquè "està fet a prova de bombes".
Mónica Oltra en la roda de premsa posterior al ple
Mónica Oltra en la roda de premsa posterior al ple
EUROPA PRESS
Mónica Oltra en la roda de premsa posterior al ple

Oltra s'ha pronunciat en estos termes en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada per si creu que la fractura entre Compromís, PSPV i Guanyar Alacant en la ciutat d'Alacant pot danyar el Pacte del Botànic -integrat per PSPV, Compromís i Podem-.

"No hi ha preocupació", ha manifestat Oltra, per a agregar que esta qüestió "ha de solucionar-se en la ciutat d'Alacant". "Volem que hi haja estabilitat i que els alacantins tinguen un govern a l'altura de les expectatives que van depositar en el Govern del Canvi", ha postil·lat.

I ha agregat que "no hi ha cap preocupació que puga açò afectar el Govern del Botànic perquè està fet a prova de bombes". "Hem actualitzat enguany el Pacte i el Govern està seguint el seu full de ruta. Mentre se seguisca, el Govern està sòlid i no té cap conseqüència ni implicació el que puga passar en un ajuntament", ha aclarit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento