Ximo Puig: "No poden tornar a ocórrer errors com els quals s'han produït en l'assassinat de la dona d'Elda"
Ximo Puig: "No poden tornar a ocórrer errors com els quals s'han produït en l'assassinat de la dona d'Elda" EUROPA PRESS

Puig ha realitzat estes declaracions davant els mitjans de comunicació després de participar en un minut de silenci en la porta de l'Ajuntament de Castelló per a condemnar este últim cas de violència de gènere.

Així, ha subratllat que "este assassinat masclista vé a constatar la urgència i la necessitat d'implementar totes les mesures possibles a través del Pacte Valencià contra el Masclisme i la Violència de Gènere i, sobretot, conscienciar-nos que no poden tornar a ocórrer errors com els quals en algun moment s'han produït en este assassinat".

En la seua opinió, han d'extremar tots la prudència i, sobretot, la perícia "per a evitar crims d'estes característiques". "En la cadena alguna cosa va fallar, i cal saber el que va fallar i assumir les responsabilitats suficients com perquè no torne a passar".

"MÉS COORDINACIÓ"

Per la seua banda, l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, també ha mostrat les condolences de la ciutat als familiars de l'última víctima del "terrorisme masclista", i ha apuntat que "és intolerable que muiren les dones a les mans de les persones que diuen ser els qui els estimen". A més, ha afegit que es necessita més coordinació entre els diferents governs "per a evitar que hi haja més assassinats".

Consulta aquí más noticias de Castelló.