Comunitat Valenciana

Chulvi assegura que el PSPV d'Alacant demanarà la dimissió a Echávarri si se li obri juí oral

  • El candidat a la Secretaria General del PSPV en la província d'Alacant, José Chulvi, ha insistit que la línia roja del partit passa per l'obertura de juí oral i que, si això es produeix en el cas de l'alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri, se li demanarà la dimissió.
José Chulvi, primer per l'esquerra, este dimecres
José Chulvi, primer per l'esquerra, este dimecres
EUROPA PRESS
José Chulvi, primer per l'esquerra, este dimecres

Chulvi, alcalde de Xàbia i portaveu en la Diputació, s'ha referit així este dimecres, en la presentació de la seua candidatura, al processament d'Echávarri pel cas del suposat fraccionament de contractes en Comerç i per la seua investigació per l'acomiadament d'una treballadora.

En atenció als mitjans, ha reconegut que existeix "un problema" en la ciutat però ha insistit que el codi ètic del PSPV "marca clarament -en cas d'obertura de juí oral- el que cal fer: Que és dimitir".

No obstant açò, ha apuntat que "mentrestant" Alacant "no es deté" i que va tindre la "sort" d'aconseguir un govern del canvi i "deixar arrere moltíssims anys de política del PP amb tots els problemes que hi ha hagut".

Per açò, ha demanat "un esforç" a tots els partits de progrés per a "arribar a acords" en el marc d'una situació "no fàcil", perquè "cal donar alternatives". Així, ha confiat que en les pròximes setmanes "se'n vagen produint acostaments" entre els partits i ha advertit que la ciutadania "no entendria que la ciutat puga arribar a patir per estes qüestions".

Qüestionat sobre Compromís i Guanyar, José Chulvi ha evitat valorar els seus posicionaments i ha valorat que hi haja hagut acostaments perquè "en l'àmbit de la gestió d'un determinat problema, cada partit polític decideix, i per davant està la ciutat d'Alacant i un govern del canvi i crec que que quan es barregen dos o tres partits hi ha una paraula clau: la col·laboració i la generositat, per part de tots".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento