Comunitat Valenciana

Moragues destaca l'"agilitat i rapidesa" de la Policia després dels altercats del 9 d'Octubre i que "no hi ha impunitat"

  • El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha destacat l'"agilitat i rapidesa" de la Policia Nacional en
Juan Carlso Moragues en imatge d'arxiu
Juan Carlso Moragues en imatge d'arxiu
DELEGACIÓN GOBIERNO CV
Juan Carlso Moragues en imatge d'arxiu

la seua actuació en l'operatiu engegat per a detindre als presumptes responsables dels altercats protagonitzats per grups d'ultradreta el passat 9 d'Octubre a València i, sobre este tema, ha incidit que "no hi ha impunitat" en estos casos.

Moragues ha realitzat estes declaracions a Alacant -on ha presentat una operació conjunta de la Guàrdia Civil i l'Agència Tributària- a preguntes dels periodistes sobre la decisió del Jutjat d'Instrucció número 15 de València d'obrir una causa contra 13 persones pels altercats ocorreguts en la capital el passat 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, a les quals els imputa delictes d'odi, lesions, danys i desordes públics.

Així, segons ha explicat el delegat del Govern, arran dels incidents del passat 9 d'octubre a València, la Policia Nacional va actuar amb "agilitat i rapidesa", de manera que "en a penes 10 dies van fer 13 detencions". En eixe sentit, ha precisat que "es van incoar les corresponents diligències policials, es va fer una investigació i en a penes uns dies es va remetre tota l'actuació policial a la fiscalia i al jutjat corresponent".

"No hi ha impunitat", ha asseverat Moragues, que ha agregat que per a qui cometa "algun tipus de fet delictiu l'actuació de les administracions públiques és ràpida, àgil i contundent". Finalment, ha comentat que ara "li correspon a la justícia decretar qual és la responsabilitat dels fets delictius imputables".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento