Comunitat Valenciana

La candidatura de Caballero al PSPV de la província de València presenta 565 avals, el màxim, i la de Fenollar, 403

  • VALÈNCIA, 7 (EUROPA PRESS)
Mercedes Caballero presenta la seua candidatura
Mercedes Caballero presenta la seua candidatura
EUROPA PRESS
Mercedes Caballero presenta la seua candidatura

La candidatura de Mercedes Caballero a la Secretaria General del PSPV-PSOE de la província de València ha presentat un total de 565 avals, el màxim permès, mentre que l'altre candidat, Rubén Fenollar, ha reunit un total de 403, segons han informat fonts socialistes, que han especificat que en esta demarcació el mínim exigit era de 283.

Fonts de la candidatura de Caballero, han incidit, per la seua banda, que el 39 Congrés Federal del PSOE va aprovar la norma que estableix que es necessita una quantitat mínima d'avals que es corresponga amb el 3 per cent del cens del territori per a poder presentar-se. Així mateix, el màxim d'avals que pot entregar-se és el 6 per cent. És per açò que la xifra d'avals arreplegats i entregats per la candidatura de Mercedes Caballero ascendeix a 565, el màxim permès.

Tots els candidats als congressos provincials han aconseguit reunir el mínim d'avals exigits. Així, en el cas de Castelló els quatre aspirants han obtingut el mínim d'avals sol·licitat -62 en este cas-. Tres d'ells han presentat el màxim, que era 124: Ernest Blanch, José Benlloch i Josep Lluís Grau, mentre que Ángel Badenes ha aportat 113.

Pel que fa a Alacant, l'únic candidat, José Chulvi, ha presentat el màxim permès, 337. En esta província el mínim és de 169.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento