Comunitat Valenciana

El TS rebutja un recurs d'Emshi, que pagarà més de dos milions a Manises pel cànon de la potabilitzadora

  • El Tribunal Suprem ha inadmès a tràmit el recurs presentat per l'Entitat Metropolitana de Servicis Hidràulics contra una sentència del passat mes de febrer del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, la qual cosa obliga l'Emshi a pagar a la localitat de Manises (València) pel cànon de la potabilitzadora.

Segons ha informat el consistori en un comunicat, esta resolució reconeix al consistori el dret a rebre el cànon que li van suprimir al desembre de 2011 per a albergar la planta potabilitzadora i que l'Emshi va anul·lar "indegudament".

El consistori ha apuntat que en 2006 l'Emshi va acordar l'establiment d'un cànon anual de 957.065 euros a repartir entre els municipis de Manises i Picassent per albergar les instal·lacions hídriques en els seus termes municipals, ja que "no són per a subministrament exclusivament local, sinó que formen part de la xarxa metropolitana de proveïment".

"El treball que des de l'actual equip de govern s'ha dut a terme en esta qüestió ha sigut una prioritat per al consistori perquè l'import rebut anirà, en la seua major part, al pagament de deute de l'Ajuntament", ha destacat l'alcalde de Manises, Jesús Borràs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento