Puig destaca el descens de l'atur i l'"entorn d'estabilitat, honradesa i diàleg" a la Comunitat Valenciana
Puig destaca el descens de l'atur i l'"entorn d'estabilitat, honradesa i diàleg" a la Comunitat Valenciana Europa Press

Puig ha realitzat estes declaracions davant els mitjans abans de clausurar la II Jornada Internacional d'Innovació a Castelló.

A més, ha indicat que estes dades venen acompanyats de l'estimació que va fer ahir l'Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal (AIReF) d'un creixement econòmic d'al voltant del 3,8 per cent, "la qual cosa està molt per damunt de les expectatives".

Sobre este tema, ha dit que açò demostra que l'economia de la Comunitat Valenciana "està funcionant adequadament, que tenim un entorn d'estabilitat, d'honradesa i de diàleg que està afavorint la inversió i, sobretot, gràcies al treball dels empresaris i dels treballadors estem aconseguint eixes millores substancials en la qualitat de vida".

El cap del Consell ha assenyalat que el factor fonamental de creixement és la millora de la productivitat, i açò "només es pot aconseguir a través de la innovació que implique l'aportació tecnològica i l'aportació de nou capital humà que està format per les nostres universitats".

Consulta aquí más noticias de Castelló.