Comunitat Valenciana

Dos morts i quatre ferits, entre ells una xiqueta de 3 anys, en un accident a Gandia (València)

  • Dos persones han mort i quatre més han resultat ferides, entre elles una xiqueta de 3 anys, en un accident múltiple registrat en la nit d'este dijous a Gandia (València), segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers i del Cicu.
Accident a Gandia
Accident a Gandia
CONSORCIO PROVINCIAL DE BOMBEROS
Accident a Gandia

L'accident es va produir per causes que s'estan investigant quan dos turismes van col·lisionar sobre les 20.15 hores d'ahir en el quilòmetre 1 de la CV-675, en el terme municipal de Gandia.

Fins al lloc es va mobilitzar una unitat del servici d'ajuda mèdica urgent (Samu) i una unitat de suport vital bàsic (SVB) dotada amb metge. També es van mobilitzar una BUP (Bomba Urbana Pesada) de Gandia, una altra d'Oliva i i un sergent de Gandia

Els servicis mèdics van confirmar la defunció d'una dona de 74 anys i d'un home de 76 anys que viatjaven en un dels turismes.

Així mateix, van assistir a una dona de 30 anys per policontusions, a una dona de 37 anys per contusions en el turmell, a una dona de 70 anys per contusió toràcica i a una xiqueta de 3 anys per ferides en

la cara. Totes elles van ser traslladades a l'hospital comarcal Francesc

de Borja de Gandia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento