Comunitat Valenciana

Oltra rep als agredits en la manifestació celebrada el 9 d'Octubre en València

  • La vicepresidenta assegura que "el feixisme s'està organitzant per a atacar la diversitat".
  • Destaca la importància que les víctimes "puguen expressar el que els ha passat per a detectar que açò no és un moviment aïllat".
  • "Ací hi ha una societat democràtica on tothom cap. I el que no cap són els feixismes i aquells que encoratgen i donen ales al feixisme", ha declarat.
Imatge de la manifestació a València
Imatge de la manifestació a València
Europa Press
Imatge de la manifestació a València

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha rebut a les víctimes que van ser "brutalment agredides" per "ultres d'extrema dreta, pel feixisme organitzat" durant la manifestació del passat 9 d'Octubre a València i ha assenyalat que este és "un exemple que l'extrema dreta i el feixisme s'està organitzant per a atacar la diversitat".

La vicepresidenta ha destacat la importància que les víctimes "puguen expressar el que els ha passat per a detectar que açò no és un moviment aïllat". "Enfront d'esta situació, els poders públics, i en este cas la Generalitat, ens comprometem amb una societat plural, diversa, on la gent té dret a pensar el que vullga, a voler com vullga i a expressar-se de la manera que considere oportuna, sense que ningú li agredisca ni li pertorbe per açò", ha informat la Generalitat en un comunicat.

Oltra ha apel·lat a la unitat de la societat democràtica enfront d'estos fenòmens i ha assenyalat: "Estem en una Europa Occidental on l'extrema dreta està avançant alarmantment també a nivell polític i electoral, d'ací la necessitat que tant les institucions com els partits polítics democràtics se situen enfront dels violents". "Ací hi ha una societat democràtica on tothom cap. I el que no cap són els feixismes i aquells que encoratgen i donen ales al feixisme", ha puntualitzat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento