Comunitat Valenciana

Puig, disposat a parlar amb Bonig quan "ho desitge" però no veu "urgència" perquè el Consell no recolza el secessionisme

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha mostrat disposat a parlar amb la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, quan "ho desitge", però ha remarcat que no veu "urgència" a reunir-se amb ella per a abordar el "suport al secessionisme" dels membres del Consell, com ella havia sol·licitat, perquè "el govern valencià no té cap tipus de posicionament d'eixa naturalesa".
Ximo Puig en una foto d'arxiu
Ximo Puig en una foto d'arxiu
Europa Press
Ximo Puig en una foto d'arxiu

Així ho ha subratllat Puig als mitjans de comunicació, després que Bonig sol·licitara al cap del Consell "com més prompte millor" una reunió per a abordar en "profunditat les conseqüències que té per a la Comunitat Valenciana a curt i mitjà termini el suport dels seus socis del Consell al secessionisme".

Sobre este tema, Puig ha manifestat que no sap "d'on trau" Bonig

eixe "suport al secessionisme". "Crec que que cada partit té el dret democràtic a dir allò que pensa a cada moment, però el govern valencià no té cap tipus de posicionament d'eixa naturalesa", ha remarcat.

En qualsevol cas, s'ha mostrat disposat a parlar "amb tots els actors polítics". "Bonig sap que no tinc cap problema de parlar amb ella quan ho desitge, però no veig la urgència respecte a esta qüestió", ha remarcat per a destacar que un dels atributs de l'actual Generalitat és el "diàleg" i, per tant, "diàleg va a haver-hi sempre".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento