Comunitat Valenciana

València acollirà el primer 'hackathon' d'innovació, una marató de 24 hores perquè emprenedors assolisquen finançament

  • La ciutat de València acollirà divendres que ve i dissabte, 3 i 4 de novembre, el primer 'hackathon' d'innovació, on més de 100 estudiants participaran en una marató de 24 hores per a aconseguir finançament i dos mesos d'incubació dels seus projectes.
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
VALENCIA BUSINESS CHALLENGE
Cartell de l'activitat

València Business Challenge destinarà 3.000 euros de finançament a l'equip que oferisca la millora solució, a més de la incubació del seu projecte en un entorn professional durant dos mesos, segons ha informat Florida Universitària en un comunicat.

El 'hackathon' se celebrarà en el Centre Municipal d'Ocupació i Formació Lleons de València, en el carrer Lleons, 9, des de les 15.00 hores del divendres 3 a les 15.00 hores del dissabte 4 de novembre.

Els perfils seleccionats perquè resolguen els reptes presentats per empreses i institucions són estudiants o recentment llicenciats en Matemàtiques, Màrqueting, Belles arts, Disseny, Física, Administració i direcció d'empreses (ADE), Informàtica, Enginyeries o Organització Industrial.

Els més de 100 participants seleccionats per a este repte utilitzaran metodologies finlandeses com la 'timiakatemia', el 'design thinking' o el prototipat, a més d'elements d'acceleració adaptats de Silicon Valley (els Estats Units). L'objectiu, que "traguen el millor de les seues capacitats".

Esta marató d'emprenedoria tractarà d'impulsar les capacitats innovadores dels estudiants, que treballaran en un entorn preparat i amb les ferramentes necessàries per a poder demostrar les seues capacitats resolutives i creatives. Al seu torn, les empreses i institucions que presenten reptes obriran les seues portes a incorporar talent jove, noves idees i metodologies 4.0.

Ribera Salut, Jeanologia, Nucleonova, Logifruit, Chiquiemprendedores o Fundació Politècnica de la Comunitat Valenciana seran les empreses i institucions "reptadores" que emplaçaran els participants a resoldre un desafiament innovador en un període de 24 hores.

La iniciativa ha sigut promoguda per Infine, una de les empreses creades per alumnat de tercer curs del Grau LEINN, en col·laboració amb Innova&Acció -l'Associació d'Antics Alumnes de la Universitat Politècnica de València (UPV)- i Upbeat Modus. El 'hackathon' compta amb el suport de l'Ajuntament de València, València Activa i VIT Emprende.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento